📦 BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60€

No products in the cart.

Propolis tablete za spodnje dihalne poti za Propo Steam

Surov propolis z dodatkom cvetnega prahu in čebljega voska v obliki tablet za uporabo z izhlapilnikom propolisa Propo Steam za spodnje dihalne poti. Nastaja 12% eterično olje propolisa, ki ga vdihujemo, saj ima izjemne terapevtske lastnosti in blagodejno vpliva na človeka. Lahko se uporablja za razkuževanje in odišavljanje prostora, za bolj intenzivno terapijo pa inhaliramo izhlapnino eteričnih olj propolisa skozi masko.

Kupi v paketu in prihrani

18,00 

Izdelek je lahko pri vas že v ponedeljek, 22.7

Slovenski izdelki

Odlični servisni pogojiDobava rezervnih delovSvetovanje 080 81 33

Danes na citostatični in antibakterijski učinek propolisa prevečkrat pozabimo. Izhlapnina vsebuje 12% eterično olje propolisa, ki ga vdihujemo zaradi izjemno širokega spektra pozitivnih učinkov:

  • deluje antibakterijsko
  • protivirusno
  • protivnetno
  • anestetično
  • ščiti pred nastankom glivičnih okužb
  • spodbuja delovanje imunskega sistema
  • preprečuje rast mikrobov
  • obnavlja tkivo
  • stimulira delovanje nekaterih encimov
  • zavira osteogenetske procese

Sestava propolisa in njegove lastnosti

Številne preiskave so pokazale, da je uporaba propolisa in njegovih sestavin izredno pomembna pri stanjih, ki nastanejo kot posledica stresa in strupenih vplivov okolja, ki oslabijo imunski sistem. Čebele namreč propolis uporabljajo kot gradbeni material in dezinfekcijsko sredstvo v panju, ki čebeljo družino ščiti pred okužbami in boleznimi. V propolisu najdemo vse za človeka življenjsko pomembne (esencialne) aminokisline, razne maščobne kisline, ki jih človeški organizem ne more sintetizirati in vitamine (skupine B, C, D, E, K ter provitamin A). Znanstvene raziskave so potrdile obširne terapevtske lastnosti propolisa, ki izhajajo iz njegove unikatne sestave: mešanica smole, eteričnih olj, mineralov, encimov, voska, flavonoidov in flavona.

Koristi vdihavanja izhlapnine propolisa, cvetnega prahu in čebeljega voska

Pelod je proteinsko najbogatejši del rastline. Vsebuje prefinjena hlapljiva eterična olja cvetlic. Izhlapnina cvetnega prahu in čebeljega voska je aromatična in blagodejno vpliva na dihalne poti, jim izboljšuje  prožnost in funkcionalnost. Propolis krepi imunski sistem in pomaga pri odpravi prizadete sluznice ustne votline in zgornjih ter spodnjih dihalnih poti.

Uporaba

Propo Tab tablete propolisa so po velikosti in obliki prilagojene za uporabo z napravo Propo Steam. Eno pakiranje vsebuje 6 tablet propolisa, en tablet zadošča za približno 120 ur (5 dni) uporabe. To pomeni, da je celotno pakiranje za 30 polnih dni uporabe.

Sestava

2g propolisa, 2g cvetnega prahu, 2g čebeljega voska

Priporočamo tudi:

Propolis tablete za spodnje di...

18,00