📦 BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60€

No products in the cart.

Paket 4: Propo Steam + Propo Tab + Set za čiščenje

Izhlapilnik Propo Steam postopno segreva propolis in ustvarja zdravilno izhlapnino eteričnega olja propolisa. Propolis je potrebno dokupit, v tem paketu pa je že dodan, prav tako je priložen set za čiščenje maske in cevi, ki ju jo potrebno po vsaki uporabi temeljito očistiti – razen če uporabljate Propo Steam v prostoru za indirektno vdihavanje.

Set vsebuje:

  • Propo Tab vosek v obliki tablet (6 tablet po 6 g)
  • izhlapilnik Propo Steam
  • set za čiščenje cevi, maske in glavne enote

Original price was: 165,00 €.Current price is: 148,00 €.

Izdelek je lahko pri vas že v ponedeljek, 20.5

Slovenski izdelki

Odlični servisni pogojiDobava rezervnih delovSvetovanje 080 81 33

Zakaj je Propo Steam nepogrešljiv izdelek za dom in v apiterapiji?

Z napravo Propo Steam si lahko prinesete del čebeljega panja v svoj prostor in prostor očistite – propolis ima namreč sposobnost čiščenja mikrobov, organskih topil in lebdečih delcev iz zraka. Deluje antibakterocidno in citostatično, antiseptično, protivnetno, preprečuje rast mikrobov in obnavlja tkiva.

Apiterapevtski naprava Proposteam omogoča koriščenje pozitivnih lastnosti propolisa z vdihavanjem izhlapnine propolisa. Na 100% naraven način ustvarimo najboljše pogoje v prostoru za naša dihala, saj je zrak zaradi izjemnih lastnosti propolisa razkušen in očiščen.

Zakaj je ta paket tako uporaben?

Uparjalnik propolisa, Propo Steam, se ne more uporabljati brez propolisa ali mešanico sestavin, ki koristijo pri bolezni dihal. S tem namenom smo v ta paket vključili surov vosek v obliki tablet Propo Tab, ki se prilegajo posodici za učinkovino. Dobite 6 tablet po 6g, ena tableta je uporabna za približno 120 ur uporabe (5 polnih dni). Cel paket šestih tablet zadošča za 30 dni uporabe.

V paketu je tudi set za čiščenje, saj je po vsaki uporabi potrebno skrbno očistiti masko, cev in glavno enoto, da preprečimo nabiranje vlage in morebitno nastajanje plesni. S setom za čiščenje bistveno hitreje, enostavneje in učinkoviteje očistimo cev, saj so priloženi vsi potrebni pripomočki.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paket 4: Propo Steam + Propo Tab + Set za čiščenje”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Priporočamo tudi:

Paket 4: Propo Steam + Propo T...

Original price was: 165,00 €.Current price is: 148,00 €.