Aparat za detekcijo in elektro-stimulacijo MC702

• Točno določanje in stimulacija akupunkturnih točk z električnimi impulzi
• S pomočjo stimulacije aku-točk vzpostavimo normalen pretok energije
• Učinkovito in hitro simptomatsko delovanje, učinki se seštevajo
• Terapija, primerna za hujšanje, glavobole, nevrotična in bolečinska stanja
• Brez stranskih učinkov

96,00 

Izdelek je lahko pri vas že v petek, 19.4

Slovenski izdelki

Odlični servisni pogojiDobava rezervnih delovSvetovanje 080 81 33

Aparat za detekcijo in elektro-stimulacijo. Elektroakupunktura je različica tradicionalne akupunkture. Odraža se predvsem v enostavni uporabi in učinkovitosti. S pomočjo aparata, kot je MC-702, vsak sam lahko točno določi in poišče akupunkturne točke, nato pa istočasno izvede tudi stimulacijo le teh. Stimulacija se vrši s pomočjo električnih impulzev, ki jih aparat MC-702 generira.

Kaj je akupunktura?

Akupunktura je starokitajski način zdravljenja s pomočjo iglic, ki se zbadajo v določene točke na koži. Je del tradicionalne kitajske medicine, ki vključuje tudi zelišča, akupresuro, vadbo in prehrano. Stara je več kot pet tisoč let, v Evropo pa so jo v 16. in 17. stoletju prinesli misijonarji. Sama beseda akupunktura izvira iz latinščine
in pomeni: aku = igla, pungere = zabosti. Akupunktura temelji na celostnem pristopu k človeku, kar je danes še kako pomembno.

Vsak organizem ima energijo, ki jo imenujemo chi [či]. Tovrstno energijo po telesu razporejajo meridiani ali energetske poti. Neprekinjen tok energije vzdržuje človeški organizem pri življenju in zdravju. Do bolezni pa prihaja zaradi motenj, ki se pojavljajo pri nastajanju energije ozir. pri njenem pretoku. Akupunktura deluje zdravilno,
s pomočjo stimulacije akupunkturnih točk ponovno vzpostavi ravnotežje energije chi, ob tem pa deluje tudi preventivno, saj okrepi obrambne sposobnosti telesa in posledično prepreči razvoj bolezni.

Kako delujejo meridiani ali energetske poti?

Meridiani povezujejo telesno površino z notranjostjo telesa. Vsak meridian je namreč povezan z določenim področjem telesa in je osredotočen na nek organ (meridian jeter, pljuč, srca, tankega in debelega črevesja,…). Meridiani so torej skupki akupunkturnih točk; vsak meridian povezuje posamezne akupunkturne točke v niz, hkrati pa te točke pove

zuje z določenim notranjim organom. Prav tako so med seboj povezani vsi meridiani, kar omogoča pravilen pretok energije.

Akupunkturne točke imajo funkcijo oddajnika in sprejemnika na telesu, meridiani pa so strukture, ki so električno bolj prevodne kot ostalo tkivo. Po vseh opravljenih raziskavah v sodobni evropski medicini je dokazano, da so akupunkturne točke vedno locirane na koži, kjer je mnogo živčnih končičev. Ti imajo stik z okolico in iz nje sprejemajo dražljaje.

Kje vse se uporablja akupunktura?

Akupunktura se priporoča pri zdravljenju naslednjih težavin motenj:
• bolezni dihalnega sistema: prehladi, vnetje mandeljnov, akutni bronhitis, bronhialna astma, sinuzitis, seneni nahod, astma v začetnem stadiju, alergije, …
• bolezni oči: akutni konjunktivitis, kratkovidnost, očesna mrena,…
• bolezni v ustni votlini: zobobol, bolečine pri puljenju zob, vnetje dlesni, akutni in kronični faringitis,..
• kožne težave: herpes, ekcem, pasavec, nevrodermitis, luskavica,..
• bolezni prebavnega sistema: krč požiralnika, kolcanje, čir na dvanajsterniku, katar debelega črevesja, dizenterija, zaprtje, driska, paralitično zaprtje, rana na želodcu, vnetja prebavnega trakta, zlata žila, kolitis,…
• bolezni živčnega sistema: glavobol, migrenski ter ostali funkcionalni glavoboli, nevralgija trivejnega živca, paraliza obraznega živca, bolezni perifernih živcev, nevrogena disfunkcija mehurja, tesnobna stanja, depresija, stres, nespečnost,…
• bolezni kosti, sklepov in mišic: lumbago, išias, osteartritis, artroze, artritisi, revma, bolečine križa, vrata in ledvenega dela hrbtenice, ….
• bolezni in težave presnove: hormonska neravnovesja, hujšanje, menstrualne bolečine in klimakterične težave, debelost,…
• bolezni cirkulacije in ožilja: težave s srčnim utripom, zvišan ali znižan krvni tlak,..
• odvisnosti: debelost, odvajanje od kajenja in ostalih poživil,…;
Uporabite MC702 pri hujšanju s posebno metodo; Integralna metoda zmanjševanja telesne teže

NA KRATKO O INTEGRALNI METODI ZMANJŠEVANJA TELESNE TEŽE – kombinacija izvajanja akupunkture in prehranskega dopolnila ApiSlim

Povečana telesna teža ali debelost v današnjem časupredstavlja enega največjih problemov sodobnega življenja. Pušča slabe posledice tako na telesnem, kot tudi psihičnem in socialnem področju.

O vseh slabih posledicah debelosti, predvsem o srčnožilnih obolenjih, boleznih presnove, nezadovoljstvu, občutku nevključenosti v družbo in podobno, ne bi želeli govoriti. Osredotočili se bomo na zdravo, učinkovito izgubo telesne teže in na vse pozitivne spremembe,  ki nam jih izguba telesne teže prinese. Le to je prava pot, s katero se bomo izognili vsem omenjenim težavam.  Eden od učinkovitih načinov za zniževanje telesne teže je izvajanje akupunktura in uživanje prehranskega dopolnila ApiSlim.

Akupunktura je preizkušen način zdravljenja, ki se je obdržal tisočletja. Svetovna Zdravstvena Organizacija je leta 1979 akupunkturo označila za učinkovit način zdravljenja in tudi izdala seznam težav in bolezni, pri katerih se akupunktura priporoča. Temelji na celostnem pristopu k človeku, to pa je pri odpravi telesne teže še kako pomembno.

Akupunktura deluje zdravilno, saj s pomočjo stimulacije akupunkturnih točk ponovno vzpostavimo ravnotežje energije, ki jo ima vsak organizem. Celostni pristop in učinkovitost  delovanja sta razlog, zakaj smo se za odpravo telesne teže odločili prav za akupunkturo.

Človeški organizem tekom življenja izoblikuje različne prehranske navade. Z znanjem v prehranski stroki, vedenju o delovanju in učinku določenih učinkovin na človeški organizem, pa lahko telesu pomagamo do boljših, hitrejših in trdnejših rezultatov. Ena od takšnih, učinkovitih pomoči, je prehransko dopolnilo Apislim.

ApiSlim vsebuje med, zgoščeni sok citrusov, kofein prave in zelene kave in koncentrat ameriškega slamnika. Vsaka od sestavin je izbrana načrtno in je z razlogom dodana prehranskemu dopolnilu. ApiSlim je kvalitetno in učinkovito prehransko dopolnilo, ki pripomore k izgubi telesne teže še posebej na začetku vaše odločitve. Integralna metoda zmanjševanja telesne teže pa poleg izvajanja akupunkture in uživanja prehranskega dopolnila ApiSlim, vključuje tudi smernice in splošna priporočila, ki vam bodo doprinesla k zdravemu zniževanju in ohranjanju telesne teže.

KJE IN KAKO ZAČETI?
Integralna metoda zmanjševanja telesne teže je celosten in učinkovit način pri odpravi prekomerne teže le, če se boste držali priporočil, izvajali vse potrebne korake in upoštevali omenjena navodila.

S pomočjo sledečih navodil in napotkov, sledite naslednjim korakom:
1. Ovrednotite začetno stanje telesne teže.
2. Naučite se poiskati akupunkturne točke za zmanjševanje telesne teže in uporabo aparata za njihovo stimulacijo.
3. Naredite načrt prehranjevanja.
4. Seznanite se s prehranskim dopolnilom ApiSlim in ga vključite v načrt prehranjevanja.
5. Naredite načrt gibanja.

Pomembno!
Vsaka sprememba zahteva določen čas in energijo. Zatorej 14- dnevni program integralne metode zmanjševanja telesne teže nikoli ne pričenjajte v ponedeljek, ampak vedno v četrtek ali petek. Če imate tehtnico in ste navajeni vsakodnevnega merjenja, se te navade čim prej znebite! Uporabite jo le prvič za oceno začetnega stanja telesne teže. Nato težo izmerite spet čez 14 dni.

Izdelek je zdravilski pripomoček, ni medicinski pripomoček.

 

Priporočamo tudi:

Aparat za detekcijo in elektro...

96,00