📦 BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60€

No products in the cart.

Stetoskop ME 600 za preverjanje magnetnega polja

Kako se prepričamo, da naprava za magnetno terapijo (PEMF) res oddaja pulzirajoče magnetno polje? S stetoskopom ME 600, ki omogoča, da preko sluha zaslišimo delovanje pulzirajočega magnetnega polja in s tem kvaliteto naprave za magnetno terapijo. S to metodo lahko potestirate našo napravo za magnetno terapijo za živali, Pulzy, ali pa katerokoli drugo PEMF napravo. 

23,00 

Izdelek je lahko pri vas že v ponedeljek, 15.7

Slovenski izdelki

Odlični servisni pogojiDobava rezervnih delovSvetovanje 080 81 33

Zakaj je indikator magnetnega polja smiselen, če uporabljamo napravo za magnetno terapijo?

Človek nima čutila za spreminjajoče in stalno magnetno polje, zato naprav, ki oddajajo pulzirajoče magnetno polje, ne čutimo. Lahko se zatečemo k enostavni in preverjeni indikatorski metodi s posebnim stetoskopom ME 600, ki ima vgrajen specifičen aktivator in deluje kot indikator magnetnega polja. Ta metoda omogoča, da tudi človek preko sluha začuti delovanje pulzirajočega magnetnega polja in s tem delovanje in kvaliteto naprave. 

Zdravljenje z magnetnim poljem je dokazana in preverjena metoda vendar je učinkovito le, če naprava oddaja dovolj močno magnetno polje (generira dovolj močne frekvence). Na trgu lahko dobimo tudi naprave, ki imajo tako šibko pulzirajoče magnetno polje, da magnetnega polja ni mogoče zaznati. Ta poseben stetoskop ME 600 omogoča zaznavanje pulzirajočega magnetnega polja, zato ga uporabljamo kadar se želimo prepričati ali naprava za magnetno terapijo (PEMF) res oddaja magnetno polje.

S tem stetoskopom lahko sami preverite kvaliteto katerokoli PEMF naprave in ne boste nikoli več v dvomih če lahko napravi za magnetno polje zaupate. Sploh ko gre za živali, ki nam ne morejo sporočiti ali se po terapiji počutijo bolje in vidijo napredek. Taka je naša naprava Pulzy, namenjena za terapijo za živali.

Kaj je magnetno polje in kako nastaja

Vsa živa bitja smo obdana z magnetnim poljem, ki ga generira planet Zemlja. Obstaja pa tudi telesno magnetno polje. Magnetno polje nastaja z odzivanjem atomov na magnetna in električna polja sil glede na gibanje ionov v telesu, s tem ko električno nabiti delci proizvajajo naravne električne tokove. Magnetno polje vsakega živega organizma je merljivo, s pulzirajočim magnetnim poljem pa lahko tudi vplivamo nanj. To omogočajo t. i. PEMF (Pulsed electromagnetic fields) naprave.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stetoskop ME 600 za preverjanje magnetnega polja”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Priporočamo tudi:

Stetoskop ME 600 za preverjanj...

23,00