📦 BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60€

No products in the cart.

Izobraževanje oziroma certifikacija za uporabo apiterapevtskih naprav

Na voljo po naročilu

Podjetje Medikoel d.o.o. je proizvajalec naprav, ki se uporabljajo pri vdihavanju panjskega zraka, aerosola in izparine čebeljih proizvodov.

Storitev se izvaja samo po naročilu.

Izdelek je lahko pri vas že v petek, 24.5

Slovenski izdelki

Odlični servisni pogojiDobava rezervnih delovSvetovanje 080 81 33

Podjetje Medikoel d.o.o. je proizvajalec naprav, ki se uporabljajo pri vdihavanju panjskega zraka, aerosola in izparine čebeljih proizvodov.

Pri teh procesih uporabe je potrebno upoštevati veliko nasvetov in izkušenj dobre prakse, ki dovedejo do popolnih rezultatov. Pogosto ne govorimo o terapevtskem delovanju, kajti pri taki smernici lahko pridemo v nasprotje z zakonom o Zdravilih in medicinskih pripomočkih. Center moramo poimenovati in opravljati procese, ki so izven tega zakona. Tako bomo storitev opravljali legalno skladno z zakonom in brez problemov. Vendar vedno moramo imeti na umu, da taka storitev nikakor ni primarni čebelji proizvod in registracija glede opravljanja storitve pri davčnem organu je obvezna. Za opravitelja storitve je nujno predhodno znanje apiterapije oziroma izobrazba NPK apiterapevt. Mi ne nudimo celotnega znanja apiterapije vendar samo izobraževanje in certifikacijo za uporabo naših naprav. Zaradi napredka in novih tehnologij je certifikat veljaven 5 let. Nosilec certifikata je oseba, ki je opravila izobraževanje in preverjanje znanja. Nosilec certifikata je v popolni meri usposobljen za uporabo naših naprav. Procesi in programi uporabe so natančno določeni in to je pogoj za uspešno uporabo panjskega zraka in ostalih podpornih terapij za garantiran uspeh.

Za vse informacije smo za vas dosegljivi na sedežu podjetja

Tel.: ++ 386 4 537 85 10

Mtel.: ++ 386 41 618 775

Mail: pogacnik@sinkopa.si

Mail: toncka@medikoel.com, info@medikoel.com, ttoncka@gmail.com

 

Medikoel d.o.o., Jalnova cesta 2, 4240 Radovljica,Slovenija

Priporočamo tudi:

Izobraževanje oziroma certifik...