📦 BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60€

No products in the cart.

Inhalacijska mešanica API-Inhal zgornje dihalne poti

Naravna inhalacijska mešanica na bazi soli in zeliščnih izvlečkov v tekoči obliki za oralno uporabo in inhalacijo. Vlaži in neguje sluznico zgornjih dihalnih poti.

  • Naravne sestavine, ki negujejo sluznico dihal 
  • Brez umetnih dodatkov in dišav
  • Na bazi soli in izvlečkov zelišč
  • Slovenski proizvod
  • uporaba možna z vsemi inhalatorji

Na voljo tudi komplet vseh 3 Api-inhal inhalacijskih mešanic.

12,90 

Izdelek je lahko pri vas že v ponedeljek, 17.6

Slovenski izdelki

Odlični servisni pogojiDobava rezervnih delovSvetovanje 080 81 33

Inhalacijska ali aerosolna aplikacija je ena najpomembnejših načinov ohranjanja zdrave sluznice dihal, nepogrešljiva pa je tudi pri okrevanju.
Pri malčkih in otrocih je priporočljivo najprej poseči po tovrstni uporabi pripravka. Primeren za otroke od 1 leta dalje.
Inhalacijska nega s pomočjo inhalatorja je učinkovita, enostavna, brez stranskih učinkov, otroku prijazna, enostavna in vsestransko uporabna metoda.

Doziranje in način uporaba

Prehransko dopolnilo se lahko jemlje oralno, pri čemer izkoriščamo prepustnost sluznice pod jezikom. S priloženo kapalko odmerite 2-4 mL tekočine iz temne stekleničke, jo nakapajte na žličko ter dajte pod jezik. To lahko ponovite do 3x dnevno.

Izdelek lahko tudi inhalirate: 2-4 mL tekočine nakapajte v dozirno posodico inhalatorja in začnite z inhalacijsko nego. Inhalirate lahko 1-2x na dan, do 10 dni. Izdelek lahko uporabljate z vsemi inhalatorji (ne samo Medikoelovimi).

Kako deluje?

S pomočjo naprave, ki se imenuje inhalator, učinkovine vstopijo v dihalni sistem. Inhalator s svojim delovanjem omogoča nastanek zelo majhnih, drobnih delcev (aerosolov) inhalacijske mešanice. Ti delci v spodnjih ali zgornjih dihalnih poteh  vlažijo sluznico in delujejo preventivno in kurativno.

Kdaj uporabljamo?

Med glavna vnetja zgornjih dihalnih poti sodijo akutno vnetje nosne sluznice (prehlad, rinitis), akutno vnetje obnosnih votlin (sinuzitis), akutno vnetje žrela in mandljev (faringitis, tonzilitis), akutno vnetje ušes (otitis), akutno vnetje žrela (laringitis), akutno vnetje poklopca (epiglotitis). Največkrat se vnetja začnejo z navadnim prehladom.

Splošni znaki vnetij zgornjih dihalnih poti so: kihanje, izcedek iz nosu, zamašen nos in dihanje skozi usta, izsušena sluznica, dražeč kašelj, zatekanje sluzi iz nosu v žrelo, oteženo požiranje, bolečine v ušesih, hripavost, lahko tudi zasoplost in hropenje pri vdihu;

  • Izdelek je steriliziran,
  • kapalka je priložena,
  • Izdelek ne vsebuje eteričnih olj
  • izdelek ne vsebuje umetnih dodatkov in arom

Sestavine

Demineralizirana voda, sol, koncentriran izvleček ameriškega slamnika (Echinacea purpurea L.), izvleček poprove mete (Mentha piperita L. folium), izvleček materine dušice (Thymus serpyllum L. herba), izvleček navadnega rmana (Achillea millefolium L. herba), izvleček cvetov lipe (Tilia species L. flos), izvleček velike koprive (Urtica dioica L. folium).

Izdelek je narejen iz rastlin, ki so medonosne. Rastlinski izvlečki so izdelani iz 12 g suhe rastlinske droge / 100 mL vode.

Neto vsebina: 50 mL

Poreklo: slovensko

Proizvaja: Medikoel d.o.o.

Priporočamo tudi:

Inhalacijska mešanica API-Inha...

12,90