📦 BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60€

No products in the cart.

Inhalacijska mešanica API-Inhal spodnje dihalne poti

Naravna inhalacijska mešanica na bazi soli in zelišč. Vlaži in neguje sluznico spodnjih dihalnih poti. Učinkovita pri akutnih vnetjih bronhijev, pljučnici.

Prehransko dopolnilo z naravnimi rastlinskimi izvlečki v tekoči obliki za oralno uporabo in inhalacijo.

  • Naravne sestavine, ki negujejo sluznico dihal 
  • Brez umetnih dodatkov in dišav
  • Na bazi soli in izvlečkov zelišč
  • Slovenski proizvod
  • uporaba možna z vsemi inhalatorji

Na voljo tudi komplet vseh 3 Api-inhal inhalacijskih mešanic.

 

12,90 

Izdelek je lahko pri vas že v ponedeljek, 15.7

Slovenski izdelki

Odlični servisni pogojiDobava rezervnih delovSvetovanje 080 81 33

Inhalacijska ali aerosolna aplikacija je ena najpomembnejših načinov ohranjanja zdrave sluznice dihal, nepogrešljiva pa je tudi pri okrevanju.
Pri malčkih in otrocih je priporočljivo najprej poseči po tovrstni uporabi pripravka. Primerno za otroke od 1 leta dalje.
Inhalacijska nega s pomočjo inhalatorja je učinkovita, enostavna, brez stranskih učinkov, otroku prijazna, enostavna in vsestransko uporabna metoda.

Doziranje in način uporaba

Prehransko dopolnilo se lahko jemlje tudi oralno, pri čemer izkoriščamo prepustnost sluznice pod jezikom. S priloženo kapalko odmerite 2-4 mL tekočine iz temne stekleničke, jo nakapajte na žličko ter dajte pod jezik. To lahko ponovite do 3x dnevno.

Izdelek lahko tudi inhalirate: 2-4 mL tekočine nakapajte v dozirno posodico inhalatorja in začnite z inhalacijsko nego. Inhalirate lahko 1-2x na dan, do 10 dni. Izdelek lahko uporabljate z vsemi inhalatorji (ne samo Medikoelovimi).

Kako deluje?

S pomočjo naprave, ki se imenuje inhalator, učinkovine vstopijo v dihalni sistem. Inhalator s svojim delovanjem omogoča nastanek zelo majhnih, drobnih delcev (aerosolov) inhalacijske mešanice. Ti delci v spodnjih ali zgornjih dihalnih poteh vlažijo sluznico in delujejo preventivno in kurativno.

Kdaj uporabljamo?

Med okužbe spodnjih dihalnih poti spadajo akutno vnetje sapnika (traheitis), akutno vnetje bronhijev (bronhitis), akutno vnetje pljuč in porebrne mrene popljučnice (pljučnica, plevritis).

  • Izdelek je steriliziran,
  • Kapalka je priložena,
  • Izdelek ne vsebuje eteričnih olj

Sestavine

Demineralizirana voda, sol, koncentriran izvleček ameriškega slamnika (Echinacea purpurea L.), izvleček pljučnika (Pulmonaria officinalis L.,herba), izvleček islandskega lišaja (Cetraria islandica L.,lichen), izvleček ozkolistnega trpotca (Plantago lanceolata L.,folium), izvleček navadnega sleza (Althaea officinalis L.,folium), izvleček velike koprive (Urtica dioica L.,folium)

Izdelek je narejen iz rastlin, ki so medonosne. Rastlinski izvlečki so izdelani iz 12 g suhe rastlinske droge / 100 mL vode.

Neto vsebina: 50 mL

Poreklo: Slovensko- SI

Proizvaja: Medikoel d.o.o.

Priporočamo tudi:

Inhalacijska mešanica API-Inha...

12,90