📦 BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60€

No products in the cart.

Inhalacijska mešanica API-Inhal gripa in prehlad

Naravna inhalacijska mešanica na bazi soli in zeliščnih izvlečkov v tekoči obliki za oralno uporabo in inhalacijo. Vlaži in neguje sluznico v času prehlada in gripe.

  • Naravne sestavine, ki negujejo sluznico dihal 
  • Brez umetnih dodatkov in dišav
  • Na bazi soli in izvlečkov zelišč
  • Slovenski proizvod
  • uporaba možna z vsemi inhalatorji

Na voljo tudi komplet vseh 3 Api-inhal inhalacijskih mešanic.

12,90 

Izdelek je lahko pri vas že v ponedeljek, 17.6

Slovenski izdelki

Odlični servisni pogojiDobava rezervnih delovSvetovanje 080 81 33

Inhalacijska ali aerosolna aplikacija je ena najpomembnejših načinov ohranjanja zdrave sluznice dihal, nepogrešljiva pa je tudi pri okrevanju.
Pri malčkih in otrocih je priporočljivo najprej poseči po tovrstni uporabi pripravka. Mešanica je primerna za otroke od 1 leta naprej.Inhalacijska nega s pomočjo inhalatorja je učinkovita, enostavna, brez stranskih učinkov, otroku prijazna, enostavna in vsestransko uporabna metoda.

Doziranje in način uporaba

Prehransko dopolnilo se lahko jemlje oralno, pri čemer izkoriščamo prepustnost sluznice pod jezikom. S priloženo kapalko odmerite 2-4 mL tekočine iz temne stekleničke, jo nakapajte na žličko ter dajte pod jezik. To lahko ponovite do 3x dnevno.

Izdelek lahko tudi inhalirate: 2-4 mL tekočine nakapajte v dozirno posodico inhalatorja in začnite z inhalacijsko nego. Inhalirate lahko 1-2x na dan, do 10 dni. Izdelek lahko uporabljate z vsemi inhalatorji (ne samo Medikoelovimi).

Kako deluje?

S pomočjo naprave, ki se imenuje inhalator, učinkovine vstopijo v dihalni sistem. Inhalator s svojim delovanjem omogoča nastanek zelo majhnih, drobnih delcev (aerosolov) inhalacijske mešanice. Ti delci v spodnjih ali zgornjih dihalnih poteh  delujejo pozitivno, vlažijo sluznico in delujejo preventivno in kurativno.

Kdaj uporabljamo?

Prehlad je vnetje zgornjih dihalnih poti (nosa, žrela in grla), ki ga povzročajo različni virusi. Običajno se začne z zamašenim nosom, bolečim žrelom, hripavim glasom in suhim kašljem.
Gripa je akutna okužba dihalnih poti, ki jo povzročajo najrazličnejši virusi. Nastopi nenadno, s povišano telesno temperaturo, glavobolom, vnetjem oči, suhim kašljem, bolečinami v mišicah in sklepih. Največkrat vse naštete znake spremljajo tudi boleče žrelo, izcedek iz nosu, zamašen nos in kihanje.
Zapleta, ki lahko sledita prehladu sta vnetje sinusov in ušes, najpogostejša zapleta gripe pa sta bronhitis in pljučnica. Zaradi zmanjšane imunske odpornosti se virusni okužbi lahko pridruži tudi bakterijska infekcija.

  • Izdelek je steriliziran,
  • kapalka je priložena,
  • Izdelek ne vsebuje eteričnih olj
  • izdelek ne vsebuje umetnih dodatkov in arom

Sestavine

Demineralizirana voda, sol, koncentriran izvleček ameriškega slamnika (Echinacea purpurea L.), izvleček navadnega sleza (Althaea officinalis L. folium in Althaea officinalis L. radix), izvleček bezga (Sambucus nigra L. flos), izvleček materine dušice (Thymus serpyllum L. herba), izvleček malinjaka (Rubus ideaus L. folium), izvleček velike koprive (Urtica dioica L. folium).

Izdelek je narejen iz rastlin, ki so medonosne. Rastlinski izvlečki so izdelani iz 12 g suhe rastlinske droge / 100 mL vode.

Neto vsebina: 50 mL

Poreklo: slovensko

Proizvaja:

Medikoel d.o.o.

Priporočamo tudi:

Inhalacijska mešanica API-Inha...

12,90