Paket KOCKO-NOSKO: inhalator Me110 + Api-inhal + nosni irigator

V paketu je nov inhalator v naši ponudbi, ME 110 in vse, kar potrebujete za takojšen pričetek izvajanja aerosolne terapije ter dodaten nastavek za izpiranje nosu.

Kaj paket vsebuje:
– Inhalator z batnim kompresorjem Me110 (novost!)
– 1x Api-inhal inhalacijska mešanica (po izbiri)
– 1x Nosni irigator

84,40 

Izdelek je lahko pri vas že v sreda, 17.4

Slovenski izdelki

Odlični servisni pogojiDobava rezervnih delovSvetovanje 080 81 33

1. Inhalator Me110
Zmogljiv inhalator Me110 deluje s tehnologijo batnega kompresorja in je namenjen za nego vseh dihal – kroničnih ali akutnih vnetij spodnjih in zgornjih dihalnih poti: vnetje grla, kašelj, smrkanje, vnetje sinusov, bronhitis, bronhiolitis, astma, pljučnica, alergije.. S pomočjo aerosola vlaži sluznico in jo regenerira ter dovaja dihalom potrebne učinkovine. Zaradi svoje izjemne kakovosti in karakteristik je primeren tako za domačo uporabo kot tudi za profesionalne potrebe.

Inhalator ME 110 je nov inhalator v naši ponudbi za izvajanje aerosolne terapije in je vizualno drugačna različica inhalatorja ME 100. ME 110 ima prostor, v katerega se zložijo vsi dodatki in nastavki za inhalacijo in zaprejo s pokrovom. Tako so vedno na dosegu roke in hkrati pospravljeni. Na spodnji strani inhalatorja je namenjen prostor tudi za priključni kabel, kar pripomore k večji praktičnosti izvajanja aerosolne terapije. Po tehničnih karakteristikah in tehnologiji sta inhalatorja ME 100 in ME 110 popolnoma enaka, prav tako po funkcionalnosti.

Lastnosti:
● Visoko učinkovit batni kompresor za drobno razprševanje zdravilnih aerosolov.
● Enostaven za uporabo, idealen za domačo uporabo.
● Združljiv z večino predpisanih zdravil in fiziološko raztopino.
● Ni primeren za uporabo s tekočinami na osnovi eteričnih olj.

Kaj set vsebuje:
● Maska za odrasle
● Otroška maska
● Ampula za zdravilo
● Zračna cev
● Ustnik in nosnik

Več o inhalatorju Me110 si poglejte tu

2. Api-inhal inhalacijska mešanica

Inhalacijska ali aerosolna terapija se brez ustrezne inhalacijske tekočine ne more izvajati. Vsak inhalator ustvarja aerosol iz tekočine, ki jo dozirate v za to namenjeno posodico. Api-inhal je izboljšana oblika solne raztopine, ker dodatno vsebujejo izvlečke zelišč, ki pohitrijo okrevanje in dodatno negujejo dihala s svojimi lastnostmi (materina dušica, ameriški slamnik..). Izbirate lahko med tremi različnimi:

– Api-inhal inhalacijska mešanica za spodnja dihala: ameriški slamnik, pljučnik, islandski lišaj, trpotec, slez, kopriva.

– Api-inhal inhalacijska mešanica za zgornja dihala: ameriški slamnik, materina dušica, meta, rman, lipa, kopriva.

– Api-inhal inhalacijska mešanica za gripo in prehlad: ameriški slamnik, materina dušica, slez, bezeg, malinjak, kopriva.

Zakaj inhalirati Api-inhal?
– Na bazi soli in izvlečkov mnogih zdravilnih zelišč
– Popolnoma naravne sestavine
– Brez umetnih dodatkov in dišav
– Brez eteričnih olj
– Tako nežne, da so primerne za dojenčke od 1 leta naprej
– Slovenski proizvod

Api-inhal lahko uporabljate tudi z drugimi inhalatorji, ne samo Medikoelovimi, saj ne vsebujejo eteričnih olj ali drugih agresivnih sestavin.

3. Nosni irigator
Naso-Free je medicinski pripomoček, ki se uporablja za čiščenje nosnih votlin, hidracijo nosne sluznice in ustvarja mikronizirano raztopino pršila za nos za zdravljenje težav dihalnih poti. Pršilo je priporočljivo uporabljati pri prehladih, suhem nosu, izpostavljenosti prahu, alergijah na cvetni prah, kroničnih vnetjih in po nasvetu zdravnika. NASO FREE ni samostojen pripomoček, ampak se uporablja izključno z inhalatorjem ME100.

Več o tem nastavku si preberite tu

Elementi paketa niso združeni v skupni embalaži in se sicer prodajajo posebej.

Izberi inhalacijsko mešanico

Gripa in prehlad, Spodnje dihalne poti, Zgornje dihalne poti

Priporočamo tudi:

Paket KOCKO-NOSKO: inhalator M...

84,40 

Na paket