📦 BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60€

No products in the cart.

Paket 3: API AEROSOL II 5 + 1 Gratis

Prihranite ob nakupu 6 aparatov Api Aerosol 2. Priskrbite si več enot naprednega sistema za inhaliranje iz panja, saj ima vdihovanje panjskega zraka velike  pozitivne učinke na delovanje organizma, krepi imunski sistem, pomaga pri težavah dihalnega sistema ter deluje protimikrobno in antioksidativno.

Original price was: 780,00 €.Current price is: 650,00 €.

Izdelek je lahko pri vas že v ponedeljek, 20.5

Slovenski izdelki

Odlični servisni pogojiDobava rezervnih delovSvetovanje 080 81 33

Čebelarji, apiterapevti in lastniki čebeljih panjev, ki se zavedajo pozitivnih učinkov vdihavanja panjskega zraka, izvajajo tudi to obliko apiterapije, kjer se vdihuje panjski zrak. Poleg medenih izdelkov in njimi povezanimi storitvami je ta sodoben princip apiterapije vse bolj razširjen.

Zakaj je ta paket tako uporaben?

Za vse, ki želite večjo količino aparatov za dihanje iz panja smo pripravili paket 5+1 gratis. En aparat je potreben za en panj, zato s tem paketom omogočite koriščenje pozitivnih učinkov vdihavanja panjskega zraka iz 6 panjev.

Api aerosol 2, aparat za izvajanje inhalacijske aerosolne terapije iz panja, je v naši ponudbi apiterapevtskih izdelkov vodilni po tehnologiji in zmogljivosti. Pretok aerosola iz panja skozi cev je bistveno večja kot pri ostalih aparatih, zato je terapija inhaliranja zraka iz panja zares kvalitetna, v krajšem času dosežemo želen učinek. Vse več raziskav potrjuje pozitivne učinke vdihavanje panjskega zraka na celoten organizem, predvsem na težave dihalnega sistema. Poleg tega deluje protimikrobno, antioksidativno in krepi delovanje imunskega sistema.

Več o pozitivnih učinkih dihanja iz panja in panjskem zraku si preberite tu. 

Ne spreglejte še drugih paketov z apiterapevtskimi izdelki in izberite najbolj primernega za svoje potrebe:

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paket 3: API AEROSOL II 5 + 1 Gratis”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Priporočamo tudi:

Paket 3: API AEROSOL II 5 + 1 ...

Original price was: 780,00 €.Current price is: 650,00 €.