📦 BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60€

No products in the cart.

tablete

Pokaži

Propolis tablete Propo TAB za Propo Steam

18,00 

Propolis v obliki tablet se uprablja z napravo Propo Steam z namenom vdihavanja eteričnih olj propolisa. Ob segrevanju propolisa na 82 C z napravo Propo Steam se ustvarja izhlapnina propolisa, ki jo vdihujemo, saj ima izjemne terapevtske lastnosti in blagodejno vpliva na človeka. Lahko se uporablja za razkuževanje in odišavljanje prostora, za bolj intenzivno terapijo pa inhaliramo izhlapnino eteričnih olj propolisa skozi masko.

Kupi v paketu in prihrani

 

V košarico

Propolis tablete za spodnje dihalne poti za Propo Steam

18,00 

Surov propolis z dodatkom cvetnega prahu in čebljega voska v obliki tablet za uporabo z izhlapilnikom propolisa Propo Steam za spodnje dihalne poti. Nastaja 12% eterično olje propolisa, ki ga vdihujemo, saj ima izjemne terapevtske lastnosti in blagodejno vpliva na človeka. Lahko se uporablja za razkuževanje in odišavljanje prostora, za bolj intenzivno terapijo pa inhaliramo izhlapnino eteričnih olj propolisa skozi masko.

Kupi v paketu in prihrani

V košarico

Propolis tablete za zgornje dihalne poti za Propo Steam

18,00 

Surov propolis v obliki tablet za uporabo z izhlapilnikom propolisa Proposteam. Nastaja 12% eterično olje propolisa, ki pozitivno vpliva na človeka. Lahko se uporablja za razkuževanje in odišavljanje prostora, za bolj intenzivno terapijo pa inhaliramo izhlapnino eteričnih olj propolisa skozi masko.

Kupi v paketu in prihrani:

V košarico