📦 BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60€

No products in the cart.

Apiterapija

Pokaži

Če iščete naravne in učinkovite metode, ki jih prinaša apiterapija z uporabo čebeljih pridelkov, je naša spletna trgovina pravi kraj za vas. Ponujamo široko paleto izdelkov ter njihovih nadomestnih delov. Vsi naši izdelki so izdelani iz najbolj kakovostnih delov in izpolnjujejo stroge standarde kakovosti.

Ne spreglejte seznama in lokacij vseh apiterapevtskih komor z našimi izdelki, kjer izvajajo apiterapijo z Medikoel izdelki.

vdihavanje propolisa

-10%

YITH Badge
Izhlapilnik propolisa in surov propolis

Paket 5: izhlapilnik propolisa Propo Steam + propolis Propo Tab

Original price was: 147,00 €.Current price is: 132,00 €.

Izhlapilnik propolisa je vodilna inovacija za lajšanje težav dihalnega sistema, čiščenja in razkuževanja zraka in prijetnega odišavljanja prostora. Izhlapnina, ki jo naprava ustvarja, je 100% naravno eterično olje propolisa. Propolis je potrebno dokupit, v tem paketu pa je že priložen.

Set vsebuje:

  • 1x Propo Tab propolis v obliki tablet po izbiri (6 tablet po 6 g)
  • 1x izhlapilnik Propo Steam
Na paket
Propo Steam kupi 5 dobiš 6

-17%

YITH Badge
propo steam

Paket 6: Propo Steam 5 + 1 gratis

Original price was: 774,00 €.Current price is: 645,00 €.

Ob nakupu 6 naprav Propo Steam-a za vdihavanje propolisa, prihranite 129 eur! Priskrbite si več enot naprednega sistema za inhaliranje izhlapnine eteričnega olja propolisa in izkorišajte njegove izjemne terapevtske učinke. Propo Steam je napredna apiterapevtska naprava, nepogrešljiva za dom ali v sklopu apiterapevtske obravnave.

V košarico
Propolis tableti Propo Tab

-10%

YITH Badge
propo tab propolis tableti za propo steam

Paket 7: 3x Propolis v tabletih Propo Tab

Original price was: 54,00 €.Current price is: 48,00 €.

Paket vsebuje 3 škatlice Propo Tab propolisa, to pomeni skupno 18 tablet, kar zadošča za 90 dni uporabe. Izbirate lahko med tremi različnimi Propo Tab tableti:
– za splošno uporabo
– za spodnje dihalne poti
– za zgornje dihalne poti

Vse vsebujejo propolis, nekateri pa dodatno še cvetni prah, čebelji vosek in poprovo meto. Izberite 3x Propo Tab propolis tablete po vaši izbiri. Lahko so vse 3 različne, enake ali mešane (cena je enaka). Določite vaš izbor spodaj, preden dodate v košarico.

Na paket
Api aerosol 2 maska in cev aerosolna terpija iz panja
YITH Badge

-10%

Paket 1: API AEROSOL II + maska + cev

Original price was: 147,80 €.Current price is: 133,00 €.

Če ste že lastnik Api Aeorosol 2 in potrebujete dodatnega ali pa kupujete prvega, so pripomočki iz tega paketa za izvajanje vdihavanje panjskega zraka nepogrešljivi za vas. Paket smo oblikovali tako, da vsebuje najpogostejšo kombinacijo izdelkov, ki jo priporočamo čebelarjem, apiterapevtom in lastnikom panjev za kvalitetno izvedbo terapije dihanja iz panja.

Paket vsebuje:
Api aerosol II
dodatna maska L velikost
dodatna cev z gladko notranjostjo

V košarico
Api aerosol 2 set za čiščenje powerbank
YITH Badge

-10%

Paket 2: Api Aerosol II + set za čiščenje + powerbank

Original price was: 198,00 €.Current price is: 178,00 €.

Za vse čebelarje, ki iščete celovit paket za izvajanje inhalacije aeorosola iz panja. Paket smo oblikovali tako, da lahko takoj pričnete z izvajanjem terapije dihanja iz panja, saj vsebuje glavno enoto Api aerosol 2, ki jo pritrdite na panj ter ustrezne pripomočke za bolj priročno izvajanje in dobro vzdrževanje izdelka: 

  • power bank Api Supply
  • set za čiščenje
V košarico
ApiAerosol II 5+1 gratis
YITH Badge

-17%

Paket 3: API AEROSOL II 5 + 1 Gratis

Original price was: 780,00 €.Current price is: 650,00 €.

Prihranite ob nakupu 6 aparatov Api Aerosol 2. Priskrbite si več enot naprednega sistema za inhaliranje iz panja, saj ima vdihovanje panjskega zraka velike  pozitivne učinke na delovanje organizma, krepi imunski sistem, pomaga pri težavah dihalnega sistema ter deluje protimikrobno in antioksidativno.

V košarico
Propo steam propolis
YITH Badge

-10%

Paket 4: Propo Steam + Propo Tab + Set za čiščenje

Original price was: 165,00 €.Current price is: 148,00 €.

Izhlapilnik Propo Steam postopno segreva propolis in ustvarja zdravilno izhlapnino eteričnega olja propolisa. Propolis je potrebno dokupit, v tem paketu pa je že dodan, prav tako je priložen set za čiščenje maske in cevi, ki ju jo potrebno po vsaki uporabi temeljito očistiti – razen če uporabljate Propo Steam v prostoru za indirektno vdihavanje.

Set vsebuje:

V košarico
Propo Steam - uparjalnik propolisa

-15%

Izhlapilnik propolisa – Propo Steam

Original price was: 129,00 €.Current price is: 109,60 €.

Propo Steam izhlapilnik propolisa segreva propolis in s tem ustvarja izhlapnino eteričnih olj propolisa, ki lajša težave respiratornega sistema, razkužuje in čisti zrak ter prijetno odišavlja prostor. Z aparatom Propo Steam lahko v popolnosti izkoriščamo obširen terapevtski potencial propolisa in na 100% naraven način dosegamo antibakterocidnost ter skrbimo za dihala.

Propolis ni priložen, potrebno ga je dokupit:

Kupi v paketu in prihrani:

V košarico