📦 BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60€

No products in the cart.

  • Propo Steam kupi 5 dobiš 6
  • propo steam
  • propo steam komplet
  • propo steam uporaba v prostoru

Paket 6: Propo Steam 5 + 1 gratis

Ob nakupu 6 naprav Propo Steam-a za vdihavanje propolisa, prihranite 129 eur! Priskrbite si več enot naprednega sistema za inhaliranje izhlapnine eteričnega olja propolisa in izkorišajte njegove izjemne terapevtske učinke. Propo Steam je napredna apiterapevtska naprava, nepogrešljiva za dom ali v sklopu apiterapevtske obravnave.

Original price was: 774,00 €.Current price is: 645,00 €.

Izdelek je lahko pri vas že v četrtek, 13.6

Slovenski izdelki

Odlični servisni pogojiDobava rezervnih delovSvetovanje 080 81 33

Vsi začetniki čebelarji, profesionalni čebelarji, apiterapevti in lastniki čebeljih panjev, ki se zavedate pozitivnih učinkov vdihavanja propolisa, imate z izdelkom Propo Steam možnost prinesti del čebeljega panja kamorkoli. Naprava Propo Steam s segrevanjem surovega propolisa ustvarja 12% eterično olje propolisa, ki ga noben difuzor ali izparilnik ne more.

Zakaj je ta paket tako uporaben?

Za vse, ki želite večjo količino naprav za vdihavanje propolisa, smo pripravili paket 5+1 gratis. Uporaba ni vezana na prisotnost v čebelnjaku ali prisotnost panja, čebel. Terapija se lahko izvaja kjerkoli, potrebna je samo priključitev na električno omrežje.

Propo Steam naprava za izvajanje terapije vdihavanja propolisa je edinstven apiterapevtski izdelek, ki človeku pomaga neposredno koriščenje izjemnih lastnosti propolisa. Propolis je izjemen pridelek čebel in deluje kot dezinfekcijsko sredstvo, ki ščiti čebeljo družino pred okužbami in boleznimi. Več znanstvenih raziskav je potrdilo, da preprečuje rast mikrobov in obnavlja tkivo. Deluje protivnetno, anestetično, učinkovito ščiti pred nastankom glivičnih okužb in spodbuja delovanje imunskega sistema.

Je idealen za uporabo doma ali v zdravilski ordinaciji. Zaradi svoje kakovostne izdelave, vrhunskih značilnosti in preproste uporabe je postal nepogrešljivo orodje v domovih mnogih družin in prav tako pri apiterapevtih.

Ne spreglejte še drugih paketov z apiterapevtskimi izdelki in izberite najbolj primernega za svoje potrebe:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paket 6: Propo Steam 5 + 1 gratis”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Priporočamo tudi:

Paket 6: Propo Steam 5 + 1 gra...

Original price was: 774,00 €.Current price is: 645,00 €.