📦 BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 60€

No products in the cart.

Inhalacija aerosola iz panja API AEROSOL I

Set API AEROSOL I vsebuje:
• Maska za apiterapijo z zapornim ventilom
• Pregibna cev 120 cm
• Nastavek za panj-apiterapija
• Ustnik

Za ogled kataloga Apiterapija kliknte tukaj

19,00 

Izdelek je lahko pri vas že v petek, 24.5

Slovenski izdelki

Odlični servisni pogojiDobava rezervnih delovSvetovanje 080 81 33

Inhalacija aerosola – čebele s svojim gibanjem in delom v panju tvorijo panjski zrak, ki je kombinacija izhlapnin in aerosolov. Set za inhalacijo iz panja omogoča enostavno vdihovanje panjskega zraka. Nastavek, ki ga pritrdimo na panj ima poseben enostranski zaporni ventil, ki omogoča enosmerno gibanje panjskega zraka proti dihalnim potem uporabnika. Rebrasta povezovalna cev je dovolj velikega premera, da je pretok panjskega zraka iz panja 6-10 l na minuto. Na cev lahko namestimo ustnik ali masko. Maska ima vgrajena dva enostranska zaporna ventila tako, da je omogočen vlek iz cevi in izpust izdihanega zraka v okolico. Set lahko montiramo tako na nakladni kot na AŽ panj.

Zaradi higienskih razlogov naj ima vsak uporabnik svojo cev in masko oziroma ustnik. Komplet inhalacija aerosola API AEROSOL I je namenjen osebni rabi in to le za časovno obdobje 15 do 20 dni. Cevi namreč ni mogoče zadovoljivo očistiti, kajti v notranjosti je rebrasta.

Pomembno: vdihnite panjski zrak skozi masko ali ustnik. Izdihnite pa v prostor ne v masko ali ustnik. S tem se izognete kopičenju izdihanega CO2 plina in ponovnemu vdihu le-tega.

Pri tem izdelku gre za čebelarsko opremo, ki ni medicinski pripomoček.

Priporočamo tudi:

Inhalacija aerosola iz panja A...

19,00